Laat je salonsoftware voor jou werken zodat jij kan doen waar je goed in bent!

Waarom je niet zonder salonsoftware kunt

Heb jij een salon of een kapperszaak? Dan ontkom je er niet aan om salonsoftware te gebruiken. Voor het inboeken van je klanten heb je een systeem nodig om het overzicht te bewaren en om alle gegevens van de klanten op de veilige manier te bewaren. Een bekend gezegde is ‘rotzooi in, is rotzooi uit’ en dat is zeker van toepassing in de salon wanneer je geen gebruik maakt van speciale software. Komt het voor jou ook bekend voor dat je niet goed weet wanneer precies welke klant komt en wat de achtergrond van de klant is? Het zorgt ervoor dat je de klant niet op en top kunt helpen, maar bovenal is het voor jezelf vervelend, omdat je stress en zorgen hebt. Hoog tijd om aan de gang te gaan met salon software en het heft weer in eigen hand te nemen!

Salon software die met je meegroeit

Heb jij ook dat gevoel dat je geleefd wordt en geen overzicht meer hebt? Met het gebruik van salon software heb je daar gelukkig geen last meer van. Bij Slimsalon heb je namelijk altijd de meest geüpdatete versie en daarmee hoef je je geen zorgen te maken over nieuwe ontwikkelingen. Help direct klanten op maat met technologie die het beste past bij jouw salon. Iedere organisatie werkt op een eigen manier en daarom heeft Slimsalon software die helemaal aan te passen is naar jouw behoeftes.

Zo kunnen wij met je meegroeien en kun je altijd stappen maken met jouw organisatie! Klanten kunnen vanaf nu gemakkelijk inboeken, zonder dat je daar zelf nog extra tijd voor kwijt bent. Jij hebt daarentegen de mogelijkheid alle basisinstellingen goed te zetten, zodat de klant alleen maar enkele vragen hoeft in te vullen. Al die extra tijd die je kwijt was aan onnodige handelingen kun je nu gebruiken om je bedrijf te laten groeien!

Opbrengst meten met salonsoftware

Meten is weten. Om te weten hoe het gaat met de zaak wil je gemakkelijk in een overzicht kunnen zien wat de stand van zaken is. Slimsalon heeft in de salon software een dashboard opgenomen waarop je direct de belangrijkste posten kunt zien. Bijvoorbeeld de omzet, kosten en natuurlijk de klanten. Maar ook andere zaken die belangrijk voor je zijn, kun je hier terugvinden. Hoeveel klanten staan er klaar en wat moet er nog gebeuren? Voortaan heb je alles op een rijtje en geen papieren puinhoop meer op het bureau. Met deze booking software heb je voortaan alles compleet, inclusief administratie. Stel voor jezelf een doel en werk ernaartoe met de salon software.

De voordelen van Slimsalon salonsoftware

Wij staan ervoor dat saloneigenaren niet meer voor verrassingen komen te staan en altijd het systeem op orde hebben. Zo kun jij je als eigenaar focussen op wat écht belangrijk is: het draaien van een prachtige organisatie. Wij helpen je met het ordenen, dan kun jij ondernemen. Ben jij er ook klaar voor de volgende stap te zettenof wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op en we helpen je graag persoonlijk verder!

Lees ook de andereblogs om op alles uit jouw salon te halen. Wij zijn ook actief op facebook en op instagram. Zorg dat je ons volgt en je bent altijd up to date als het aan komt op marketing, omzet, management en groei!

Ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *