Website laten maken? v.a. €39,90 complete website

Eigen website met Slimsalon

Jouw eigen website speciaal gemaakt naar jouw wensen. Dat is wat de mogelijkheden zijn met Slimsalon en dat zonder enige expertise. Nog nooit heb je zo makkelijk je eigen website in elkaar gezet. Het is niet langer nodig om honderden, zo geen duizenden, euro’s te besteden aan een marketingbureau. Voortaan kun je zelf met gemak je website bouwen, precies zoals jij dat wilt. Met Slimsalon heb je talloze mogelijkheden om de site vorm te geven zodat het past bij jouw huisstijl. De site kun je uiteraard direct koppelen aan je kassasysteem, zodat je voortaan alle data op dezelfde plek hebt. Heb in een oogopslag duidelijk hoe je dag eruit komt te zien en anticipeer daar direct op! In dit blog lees je precies waarom jij een eigen website van Slimsalon wilt hebben.

Nog geen website? Wij hebben een eindejaarsactie website met webshop

Data integreren op je eigen website

Al je gegevens op dezelfde plek biedt vele voordelen. Met enkele klikken heb je alle informatie die je nodig hebt voor je klant en daarnaast kun je precies het gedrag van de bezoeker online op je website zien. Wanneer je weet hoe je website wordt gebruikt kun je preciezer gaan optimaliseren. Dankzij het dashboard van Slimsalon heb je ook geen externe tools meer nodig om alles door te meten. Alles op dezelfde plek, volledig in eigen beheer. Zie in een oogopslag hoe het eraan toe gaat met de salon en verbeter de binding met je klanten, ook wanneer ze de salon al hebben verlaten.

Eigen huisstijl op de website

Heb jij een prachtige huisstijl bij de salon die je graag verder naar buiten wilt uitstralen? Met het gebruiksvriendelijke systeem van Slimsalon kun je voortaan al jouw middelen in dezelfde stijl houden. Voor de klant kom je op die manier betrouwbaarder over en het straalt veel meer professionaliteit uit. Maar bovenal: je hebt alles op dezelfde plek! Maak het de klant gemakkelijk en laat ze met enkele klikken een afspraak maken. Geen omleidingen meer naar een andere pagina, maar alles op jouw eigen website. Verhoog de kans op conversie door de weg zo kort en aantrekkelijk mogelijk te maken. Wanneer de klant een afspraak maakt krijg je de data direct door. Geen papierstapels meer, maar alles overzichtelijk online. Daar houden we van!

Persoonlijke hulp bij de salon software

Jouw eigen website voor de salon met alle onderdelen geïntegreerd. Het kassasysteem, online boekingssysteem en natuurlijk het dashboard waar je het overzicht ziet. Zie in een oogopslag hoe de agenda er die dag uitziet en heb altijd de planning op orde. Slimsalon zorgt er altijd voor dat je geholpen wordt wanneer je hulp nodig hebt. En we geven natuurlijk gratis advies, want we denken graag met je mee. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of ben je er klaar voor om met jouw website de salon naar het volgende niveau te tillen? Neem dan snel contact met ons op en wie weet heb jij straks een prachtige nieuwe website waarmee je de ene na de andere klant binnenhaalt!

Bekijk een van onze mooie website: Loveofscissors.nl of SlimSalon.nl

Ook interessant

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *