Alle functies van onze salonsoftware

Benieuwd of de software geschikt is voor jouw salon? Bekijk alle functies, vraag een demo aan of kom direct in contact.

Wij werken samen met

Professionele software voor iedere salon

Onze salonsoftware helpt jou met het beheren van agenda’s, het voorkomen van no-shows, het versimpelen van de administratie en meer!

Kapsalons

Barbershops

Pedicuresalons

Nagelstudios

Alle funties op een rijtje

Talloze saloneigenaren gebruiken onze software voor het beheren van hun salon. Onze totaaloplossing zorgt ervoor dat ze veel meer tijd overhouden voor hun klanten.

Boeking en agenda

Klanten plannen 24/7 hun afspraken in jouw online agenda. Voorkom gemiste afspraken en verhoog jouw omzet met ons geautomatiseerde boekingssysteem.

Betaling en administratie

Laat klanten direct veilig online afrekenen voor hun afspraak.  Dankzij SlimSalon heb je nooit meer problemen met een ingewikkeld kassasysteem.

Salonmanagement

Krijg inzicht in jouw salon en groei zo nog sneller. Ontdek meteen welke producten het best verkopen en welke medewerker de hoogste conversie scoort.

Klantbeheer en marketing

Heb altijd inzicht in de afgenomen behandelingen en producten met de digitale klantenkaart. Stuur gerichte promoties en acties op basis van het persoonlijke klantprofiel.

Widget integratie en app

Ontvang online afspraken vanuit jouw website of Facebook pagina met onze aanpasbare widget en slimme app. Laat klanten 24/7 afspraken inplannen en betalen. 

Statistieken

Met SlimSalon weet jij altijd hoe goed jouw salon presteert. In één oogopslag zie jij de dag-, week- en maandomzet en heb je inzage in meer dan 15 cruciale salonstatistieken.    

Boeking en agenda

De slimste manier om je afspraken te beheren: de SlimSalon agenda. Laat klanten 24/7 een afspraak inplannen en verlaag no-shows met afspraakherinneringen via e-mail of SMS.

Meer informatie

De slimste manier om je afspraken te beheren: de SlimSalon online agenda. In deze handige agenda kun je een overzicht terugvinden die per dag, per week of per maand te raadplegen is. Afspraken worden direct aan medewerkers toegekend. Iedere medewerker heeft een eigen kleur, wat zorgt voor een super simpele vorm van medewerkerbeheer.

Zowel voor werkgever als -nemer is het overzichtelijk en efficiënt. Deze vorm van afsprakenbeheer maakt het mogelijk om een goed overzicht te houden van al jouw werkzaamheden voor die bepaalde dag (en zelfs week of maand). Door middel van deze slimme online agenda ontvang je afspraken via verschillende kanalen zonder dubbele boekingen in te plannen. Ook kun je direct een geplande afspraak wijzigen of een voltooide afspraak afrekenen. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons centraal!

Afspraakherinneringen

24/7 afspraakbeheer

Aansluitende boekingen

Voorkom dubbele boekingen

Inzage afspraakstatus

Verlaag no-shows

Verlaag no-shows

Stuur klanten automatische afspraakherinneringen per e-mail met een push-notificatie. Hiermee verlaag je het aantal no-shows en bespaar jij tijd en geld.

Aansluitende boekingen

De slimme boekingsmodule stelt klanten in staat om hun afspraak 24/7 online in te plannen. Hiermee voorkom je gaten in de agenda en kun je jouw tijd optimaal benutten.

Slim inplannen

Afspraken die meerdere behandelingen bevatten kun je gelijktijdig inplannen. Voor extra inzicht geeft de software ook de status van de behandeling aan.

Betalingen en administratie

Verwerk betalingen online met IDEAL, print en verstuur bonnen, en stem het kassasysteem volledig af op jouw wensen. Salons met onze software geven aan tot wel 90 minuten per dag te besparen op het gebied van betalingen en administratie. 

Meer informatie

Het ingebouwde online kassasysteem van SlimSalon biedt jou de mogelijkheid om je gegevens in eigen beheer te houden, zonder betrokkenheid van derden. Het online systeem is niet alleen eenvoudig te gebruiken voor jou, maar ook voor je medewerkers. In een handomdraai print je een bon uit of sla je hem op.

Dankzij de online kassa op jouw voorkeuren als saloneigenaar af te stemmen, blijft het systeem inzichtelijk. Ook kun je onbeperkt diensten en producten in de kassa toevoegen en gemakkelijk weer verwijderen. Handig als er een actie of promotie loopt! Omzetbeheer en voorraadbeheer vormen op ieder moment van de dag een representatieve afspiegeling van de aangeboden diensten en producten in de salon.

Veilig online betalen met IDEAL

Print of verstuur bonnen per e-mail

Bespaar tijd met administratie

Online afrekenen

Laat klanten hun behandelingen online afrekenen. Verwerk extra aankopen en kortingscodes direct. Print de bon vervolgens uit of verstuur deze snel per e-mail. 

Kassasysteem

Bespaar tijd en moeite met het online kassasysteem. Zo krijg je direct inzicht in alle in- en uitgaven en heb je binnen enkele klikken de kassa opgemaakt.

Snellere administratie

De geautomatiseerde betalingen, de digitale bonnen en het online kasboek scheelt salons een hoop tijd op het gebied van boekhouding en administratie.

Salonmanagement

Met de salonmanagement software van SlimSalon kun jij jouw medewerkers en salon gemakkelijk managen. Hiermee voorkom je problemen in de personeelsplanning, dubbele boekingen of voorraadproblemen.

Meer informatie

SlimSalon biedt voorraadbeheer, medewerkersplanning en salonplanning in één.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer ondersteunt jou met alles omtrent het op peil houden van de voorraad. Zo ontvang je bijvoorbeeld een automatische update als de voorraad moet worden aangevuld en heb je altijd een goed overzicht van de productverkopen.

Medewerkersbeheer

Met de software kun je ook profielen aanmaken voor je medewerkers ter ondersteuning van de planning. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van mogelijke wijzigingen in hun situatie. Zijn zij een dagje vrij? Dan zie je dat direct. Hebben zij op vrijdagmiddag om 15:00 een afspraak? Dan is dat binnen no-time inzichtelijk.

Salonplanning en indeling

Meerdere behandelruimtes en apparaten? De salonplanning biedt dan uitkomst. Deze wijst de juiste ruimte en apparatuur toe aan de betreffende medewerker waardoor dubbele boekingen verleden tijd zijn.

Aanwezigheid inplannen

Planning van apparatuur en ruimtes

Beheer producten en voorraden

Inwerktijd toevoegen en inplannen

Behandelingen direct koppelen

Prestaties medewerkers in beeld

Personeelsplanning

Altijd op de hoogte van aanwezigheid, afspraken en prestaties van medewerkers. Koppel behandelingen en voeg extra inwerktijd toe waar nodig.

Product en voorraadbeheer

Slimme voorraadbeheer software helpt om tekorten te voorkomen via automatische besteladviezen. Zo helpt SlimSalon jou met het beheren van de voorraad.

Planning en indeling salon

Wijs de juiste behandelruimtes en apparaten toe aan de betreffende medewerker(s). Benut de maximale capaciteit van jouw salon en voorkom dubbele afspraken.

Salons

Professionals

Behandelingen

Online boekingen

Klantbeheer en marketing

Met SlimSalon krijg je overzichtelijke en persoonlijke klantprofielen. Hiermee optimaliseer jij jouw marketingactiviteiten. De juiste promoties stem je voortaan immers direct af op het juiste klantprofiel!

Persoonlijke klantenkaart

Gerichte marketing en promoties

Hogere klanttevredenheid

Meer informatie

SlimSalon biedt niet alleen een manier om de huidige manier van werken te optimaliseren. Stilstand aan de voorkant is namelijk achteruitgang voor het bedrijf. We hebben daarom een oplossing voor iedere salon die ook wil werken aan de groei van het bedrijf en de naamsbekendheid en zichtbaarheid. Met onze marketingtools kun je gerichte promoties versturen voor het vergroten van jouw klantenbestand en je kunt jouw ideale klant in kaart brengen. Met die data kun je vervolgens weer adverteren om nieuwe klanten en leads te werven. 

Wil je daar graag wat ondersteuning in krijgen? Neem dan direct contact met ons op en we helpen je graag verder! 

 

Gerichte promoties

Stem de promoties voor jouw klanten af op hun persoonlijke voorkeuren. Zorg hiermee voor extra verkopen en een hogere klanttevredenheid.

Persoonlijke klantprofielen

Bouw klantprofielen op basis van gekozen behandelingen, gemiddeld besteed bedrag en het aantal afspraken. Speel hier vervolgens slim op in met gerichte promoties!

Talloze functionaliteiten

De marketingmodule stelt jou onder andere in staat om te filteren op klanteigenschappen, notities toe te voegen en persoonlijke kortingscodes aan te maken.

Widget integratie en app

Ontvang 24/7 online afspraken via jouw eigen website of Facebook pagina met de SlimSalon widget. De widget kun je geheel afstemmen op jouw huisstijl waardoor deze perfect aansluit bij jouw salon.

Meer informatie

Als ondernemer heb je hoogstwaarschijnlijk een website voor jouw kapsalon. Het zou toch superzonde zijn als je deze website niet zou kunnen betrekken bij SlimSalon? Wij hebben een implementatie bedacht waardoor je het beste uit beide kunt halen! Door middel van onze slimme widget kan jouw klant nu niet alleen telefonisch afspraken inplannen, maar ook via jouw eigen website.

Je kunt hiervoor eenvoudig een code kopiëren en deze aan jouw website toevoegen. Deze widget kun je 100% integreren door de kleur en grootte af te stemmen op het design van de website. Onze overzichtelijke app voor afspraken zorgt ervoor dat je heel eenvoudig het overzicht kan bewaren van jouw salon. Door de real-time werking heb je nooit meer last van een dubbele boeking! SlimSalon is ongetwijfeld de beste salon software die je kunt afsluiten als saloneigenaar!

De kracht van onze widget

– Online afspraken vanuit jouw website of Facebook pagina ontvangen
– Widget werkt met alle CRM-systemen
– Facebook integratie
– Aan te passen naar jouw huisstijl
– Betalingen via IDEAL ontvangen (binnenkort)

Gebruik de app voor nieuwe klanten 

– Ontvang afspraken via de app
– Geef de nieuwe klanten een impressie van jouw salon
– Ontvang nieuwe klanten via de App

Ontvang online afspraken

Moeiteloze integratie

Aanpassen aan huisstijl

Veilig betalen met IDEAL

Werkt met iedere website

Facebook shop koppeling

24/7 bereikbaar

Loop nooit meer een afspraak mis! Koppel de widget gemakkelijk en snel aan jouw website of Facebook pagina en laat klanten hun afspraak online inplannen.

SlimSalon app
Met de app kunnen jouw klanten hun afspraak meteen via de mobiel inplannen en kun jij een sfeerimpressie van de salon toevoegen. Wel zo makkelijk!
Ontvang IDEAL betalingen
Als je de module koppelt aan jouw site of Facebook pagina kun je ook meteen gebruik maken van de IDEAL betaalmogelijkheid om jouw klanten veilig te laten afrekenen.

Statistieken overzicht

Om jouw salon te laten groeien is het noodzakelijk om inzage te hebben in de prestaties. SlimSalon biedt jou deze mogelijkheid met het statistieken overzicht. Weet wat je omzet is, hoe medewerkers presteren en welke producten het best verkopen.

Meer informatie

 

 

Hoe staat het met de financiële status van jouw salon? Bij SlimSalon begrijpen wij dat je als salon op elk gewenst moment deze informatie wil kunnen raadplegen. Wij bieden daarom naast handige widgets en klantprofielen ook omzet- en voorraadbeheer. Je kunt de uitgaven en inkomsten van jouw salon op een overzichtelijke wijze inzien. Ook kun je deze informatie eenvoudig aan je boekhouder overdragen door gratis een Excel/CSV-bestandje te downloaden. Deze gevoelige informatie kan alleen geraadpleegd worden door de eigenaar. Op deze manier kun je gemakkelijk en veilig op de hoogte blijven van de huidige financiële situatie van jouw kapsalon. 

Dit vind je in het statistieken overzicht

– Overzicht weekinkomsten
– Top 5 producten en behandelingen
– Percentage pin- en cashbetalingen
– Gemiddelde maandelijkse uitgave per klant
– Overzicht percentage verkoop per medewerker
– Productiviteit op de werkvloer
– Productiviteit per medewerker
– Bezoekersratio op basis van geslacht
– Bezoekersratio op basis van besteding
– Omzetcijfers per: dag, week, maand en jaar
– Schematisch overzicht omzetcijfers
– Omzetcijfers downloadbaar

Met deze statistieken weet jij voortaan precies wat er in de salon speelt en waar de verbeterpunten liggen. Maak je doelen meetbaar en groei gestructureerd! 

Omzet per dag, week en maand

Prestaties medewerkers in beeld

Gedetailleerde klantstatistieken

Financieel inzicht

Benieuwd naar de ratio tussen cash en pinbetalingen, de omzet per dag, week of maand of de best verkopende producten? Vind al deze info in 1 overzicht.

Productiviteit in beeld

Bekijk welke medewerker de meeste behandelingen uitvoert. Hoeveel er per medewerker wordt verkocht en ontdek zo eventuele verbeterpunten.

Duidelijke klantdata

Naast de omzet wil je natuurlijk ook weten hoe jouw klantenbestand is opgebouwd. Bekijk bijvoorbeeld de de gemiddelde uitgaven per klant op basis van geslacht.

Vertrouwd door talloze kapsalons in heel Nederland

“Ik heb veel minder no-shows en meer boekingen met SlimSalon”

Erg tevreden over het programma, er zijn veel mogelijkheden. Klantenservice staat altijd voor je klaar voor eventuele vragen.

David | The Barbershop west

Bevalt prima, van fysieke agenda naar digitaal was voor mij een stap daarom vond ik het erg fijn dat ze bij slimsalon de tijd hebben genomen tot ik zelfstandig met het systeem kon werken.

Sanne | Thuiskapster

In België hebben wij aantal verschillende softwarepakketten maar nooit echt tevreden geweest via een Nederlandse collega gewezen op slimsalon en vanaf dag 1 ben ik tevreden. Ook fijn dat ze altijd aan het vernieuwen zijn en mijn mening en feedback direct in behandeling nemen.

Rushe | Loveofscissors.be

Ik heb door de jaren heen veel verschillende tools gebruikt. Helaas nooit echt iets gevonden waar ik langer dan paar maanden mee heb gewerkt. Met slimsalon werk ik nu ruim een jaar en het bevalt nog steeds heel goed.

Anna Beauty Center

Als zelfstandige erg blij met slimsalon het lijkt alsof ik niet meer alleen werk! Het programma neemt veel werk uit handen. Ik gebruik voornamelijk agenda en afreken module! Afspraken toevoegen via drag & drop zorgt ervoor dat ik niet langer aan de telefoon zit dan nodig.

Bianca

Handige programma, en top klantenservice! Aanrader voor alle salon eigenaren. Sinds kort gebruik ik de facebook integratie en dat werkt top. Handig als je geen website hebt.

Diana | By Diana